Allura
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3750
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Allura PVC vloer

Met een natuurgetrouwe uitstraling en een hoogwaardige kwaliteit, staat Allura aan de top van de beste vloeren merken. Bij Per-m2.nl bieden wij PVC vloeren van dit hoogstaande merk en dat met een zeer uitgebreid aanbod. Ben je op zoek naar een PVC vloer die niet van echt hout te onderscheiden is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een Allura PVC vloer geeft iedere ruimte de stijl en het comfort wat ze verdienen. Naast de uitstraling brengen deze PVC vloeren ook de nodige praktische voordelen met zich mee. Zo is een Allura vloer eenvoudig schoon te houden en slijtvast waardoor de vloer mooi blijft, ook in veel doorlopen ruimtes.

Bij Per-m2.nl beschikken we over meer dan 50 verschillende soorten PVC vloeren binnen onze Allura collectie. Zo hebben we Allura Dryback vloeren in diverse kleuren en met verschillende dessins. PVC tegels of stroken, je vindt het allemaal in onze webshop.

Diverse Allura vloeren van topkwaliteit

Sta je voor de keuze voor een praktische vloer of stijlvolle vloer, dan heb je nu je keuze kunnen maken. Allura PVC vloeren beschikken over een hoogwaardige uitstraling en brengen de nodige praktische gemakken met zich mee. Uitstekend geschikt voor vloeren met vloerverwarming, een Allura PVC vloer geleidt namelijk de warmte via de vloer. Heerlijk voor op koude winterdagen of tijdens het gure herfstweer. Allura vloeren beschikken over een eenvoudig legsysteem, zodat jij zelf een PVC vloer kan leggen.

Een Allura PVC vloer kopen bij Per-m2.nl doe je eenvoudig en snel. Door onze filtermogelijkheden in de webshop kom je snel uit op de geschikte vloer voor jou. Vind je het maken van de juiste keuze toch wat ingewikkeld, dan kan je gratis stalen aanvragen van jouw favorieten en zo thuis op je gemak de PVC vloeren met elkaar vergelijken. Ons assortiment bestaat uit Allura PVC vloeren met een houtlook en steenlook in verschillende kleuren.

Scherp geprijsde PVC vloer snel bij jou thuis geleverd

Onderhoudsvriendelijk en geschikt voor elke ruimte, dat zijn de PVC vloeren van Allura. Zowel voor de zelfleggen als voor de professionele vloerleggers is een Allura PVC vloer de beste keuze. De Allura Dryback zijn gelijmde PVC vloeren, wil je gaan voor meer gemak bij het leggen, kies dan voor een Allura PVC vloer met een loslegsysteem. Advies nodig bij het zelf leggen van een PVC vloer? Download dan onze zelfleghandleiding. Heb je vragen over een bepaalde vloer of over de levering van jouw Allura PVC vloer, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij binnenkort kunt genieten van een prachtige PVC vloer in jouw woning.

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3750