Ambiant Avanto Dryback Natural 4503
Ambiant

Ambiant Avanto Dryback Natural 4503

32,95

per m²

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer Avanto (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs, en sluiten daarnaast naadloos aan op meerdere decors in onze collectie traprenovatie. De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm. Ambiant Avanto Dryback Natural 4503.

Product: Ambiant Avanto Dryback Natural 4503

Kleur: Naturel

Leg systeem: Dryback

Afmeting plank lxbxh: 121,9 x 22,8 x 0,25 cm

Aantal panelen stuks per pak: 16

Aantal zijden v groef: 4v

Pakinhoud: 4,46 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

Garantie woongebruik jaren: 15

Geschikt voor vloerverwarming: ja

Ambiant Avanto Dryback Natural 4503

Ambiant Avanto Dryback Natural 4503 is een prachtige PVC vloer die perfect is voor elk interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling en voelt aan als echt hout. Deze vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Avanto natural. De Avanto heeft een natuurlijke uitstraling en voelt aan als echt hout. Het heeft een mooie structuur en kleur die past bij verschillende soorten interieurs. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling wilt, deze vloer past bij elk interieur.

Duurzaamheid en onderhoud Avanto Dryback Natural 4503

De Avanto naturel is ontworpen om lang mee te gaan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, vlekken en slijtage. Het oppervlak van de vloer is bedekt met een slijtvaste laag die ervoor zorgt dat de vloer er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Een van de voordelen van de Ambiant Avanto Dryback Natural 4503 is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt de vloer gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die het oppervlak van de vloer kunnen beschadigen.

Installatie Ambiant Avanto Dryback Natural 4503

De avanto kan worden geïnstalleerd met behulp van de droge achterzijde (dryback) methode. Dit betekent dat de vloer direct op de ondervloer wordt gelijmd. Het installatieproces is relatief eenvoudig en kan snel worden gedaan door een ervaren professional. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige PVC vloer met een natuurlijke uitstraling, dan is de Ambiant Avanto Dryback Natural 4503 zeker het overwegen waard. Met zijn duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en mooie uitstraling is het een geweldige keuze voor elk interieur. Kies voor kwaliteit en ga voor de Avanto naturel.

 

 

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.