Ambiant Robusto Click Smoky
Ambiant

Ambiant Robusto Click Smoky

50,95

per m²

Deze prachtige Ambiant Robusto Click Smoky pvc-vloer is te herkennen aan zijn extra brede (23,8 cm) en lange planken (152,2) en en is 5,5 mm dik. De vloer heeft een natuurgetrouwe structuur die exact de houtprint volgt en heeft daarnaast een subtiele V-groef. Bovendien is deze vloer ook nog eens makkelijk in het onderhoud.

Product: Ambiant Robusto Click Smoky met kurk

Kleur: Smoky

Leg systeem: Kliksysteem

Afmeting plank lxbxh: 152,2 x 23,8 x 0,7 cm

Aantal panelen stuks per pak: 6

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 1,45 m2

Totaaldikte: 7 mm

Garantie woongebruik jaren: 15

Geschikt voor vloerverwarming: ja

Ambiant Robusto smokey

Ambiant Robusto is een hoogwaardig PVC vloerproduct met een stoer en robuust karakter. Het product is geschikt voor intensief gebruik en biedt uitstekende prestaties op het gebied van duurzaamheid en slijtvastheid. De vloer is eenvoudig te installeren dankzij het dryback leg systeem.

De Ambiant Robusto is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, waaronder de populaire Ambiant Robusto Smoky. Deze variant heeft een mooie grijsbruine kleur en een levendige houtnerfstructuur, waardoor de vloer een natuurlijke uitstraling krijgt. De Ambiant Robusto Smoky is geschikt voor verschillende interieurstijlen en is bijvoorbeeld goed te combineren met moderne meubels en accessoires.

Onderhoud en duurzaamheid Ambiant Robusto

Een groot voordeel van de Ambiant Robusto is het onderhoudsgemak. De vloer is waterbestendig en daardoor makkelijk schoon te maken. Zelfs hardnekkige vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel. Bovendien is de vloer bestand tegen krassen en slijtage, waardoor de vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Het Ambiant Robusto PVC vloerproduct is een duurzame keuze. De vloer heeft een lange levensduur en is geproduceerd met respect voor het milieu. Het product is bijvoorbeeld 100% recyclebaar en bevat geen schadelijke stoffen zoals ftalaten en zware metalen. Zo draagt u bij aan een beter milieu en kunt u genieten van een prachtige, slijtvaste vloer.

Kortom, de Ambiant Robusto is een ideale vloer voor wie op zoek is naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC vloer met een stoere uitstraling. De Ambiant Robusto Smoky is daarbij een populaire keuze door de mooie kleur en levendige houtnerfstructuur.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.