Ambiant Robusto Dryback Light Grey
Ambiant

Ambiant Robusto Dryback Light Grey

35,95

per m²

Deze prachtige Ambiant Robusto Dryback Light Grey pvc-vloer is te herkennen aan zijn extra brede (25,3 cm) en lange planken (153 cm) en en is 5,5 mm dik. De vloer heeft een natuurgetrouwe structuur die exact de houtprint volgt en heeft daarnaast een subtiele V-groef. Bovendien is deze vloer ook nog eens makkelijk in het onderhoud. Ambiant Robusto Dryback Light Grey.

Product: Ambiant Robusto Dryback Light Grey

Kleur: Licht Grijs

Leg systeem: Dryback

Afmeting plank lxbxh: 153 x 25,3 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4v

Totaaldikte: 2.5 mm

Toplaag 0.55 mm

Ambiant Robusto Dryback Light Grey

De Ambiant Robusto PVC vloer in de kleur light grey is een prachtige vloer die perfect past bij een moderne inrichting. De vloer heeft een realistische houtlook met een lichte, grijze tint die zorgt voor een frisse en lichte uitstraling in de ruimte. De vloer is zeer geschikt voor intensief gebruik en is daarom ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoren of winkels.

De Ambiant Robusto PVC vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een dryback leg systeem, wat betekent dat de vloer op de ondervloer verlijmd wordt. Hierdoor is de vloer zeer stabiel en blijft hij mooi liggen. De vloer heeft daarnaast een dikte van 2,5 mm en is voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm. Dit maakt de vloer zeer slijtvast en duurzaam.

Voordelen Ambiant Robusto Dryback Light Grey

De Ambiant Robusto PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een stofzuiger en een dweil met lauw water. Dankzij de slijtvaste toplaag blijft de vloer er lang mooi uitzien en behoudt hij zijn kwaliteit.

De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dit betekent dat je de vloer het hele jaar door comfortabel kunt gebruiken en dat de vloer zich aanpast aan de temperatuur in de ruimte. Bovendien is de vloer geluiddempend, wat zorgt voor een aangename akoestiek in de ruimte.

Al met al is de Ambiant Robusto PVC vloer in de kleur light grey een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer met een moderne uitstraling. Met zijn hoge kwaliteit en praktische eigenschappen is deze vloer geschikt voor vele toepassingen en zal hij jarenlang mooi blijven.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.