Ambiant Sentima
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
2336
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Ambiant Sentima

Ontdek de Ambiant Sentima-serie, een keur aan vloerkeuzes die elegantie en verfijning uitstralen. Deze vloeren maken een onuitwisbare indruk, of ze nu worden gebruikt in een minimalistische, moderne woonkamer of in een gezellig, traditioneel familiehuis. De designs in de Sentima-serie zijn tijdloos en veelzijdig, waardoor ze naadloos aansluiten bij verschillende interieurthema’s.

Gebouwd om te Presteren

Bij de Ambiant Sentima-serie draait het niet alleen om het uiterlijk. Deze vloeren zijn gebouwd om te presteren. Ze bieden een uitzonderlijk duurzame basis voor elk huishouden, wat zorgt voor een langetermijninvestering in stijl en functionaliteit. Met hun sterkte en duurzaamheid staan ze stevig onder druk, en zijn ze ontworpen om de uitdagingen van het dagelijkse leven het hoofd te bieden.

Duurzaamheid voor de Toekomst

Ambiant Sentima vloeren zijn niet alleen ontworpen voor de behoeften van vandaag, maar ook met oog op de toekomst. Ze bieden een milieuvriendelijkere keuze in vergelijking met veel traditionele vloeropties. Dankzij hun lange levensduur betekent dit minder vervanging over de jaren heen, wat resulteert in minder afval en een verminderde impact op onze planeet.

Een Expressie van Verfijnde Stijl

Voor wie op zoek is naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam, is de Ambiant Sentima-serie de perfecte keuze. Ervaar de transformatieve kracht van deze prachtige vloeren zelf door ze vandaag nog bij per-m2 te ontdekken. Uw huis en de toekomst van onze planeet zullen u dankbaar zijn.

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
2336