Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural
Ambiant

Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural

37,95

per m²

De moderne uitstraling van visgraat-pvc in karakteristieke uitvoering. Met het subtiele kleurverloop en de kleine noesten op de vloer genieten u van iedere pvc-strook op uw vloer. Door de 0.55mm toplaag is de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik, en heeft u recht op maar liefst vijftien jaar garantie bij woongebruik. Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural.

Product: Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural

Kleur: Naturel

Leg systeem: Dryback

Afmeting plank lxbxh: 77 x 15,4 x 0,25 cm

Aantal panelen stuks per pak: 16

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 1,897 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

Garantie woongebruik jaren: 15

Geschikt voor vloerverwarming: ja

Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural

De Ambiant Spigato visgraat PVC vloer is een prachtige vloer die elke ruimte in huis een luxe uitstraling geeft. Het visgraatpatroon is tijdloos en zorgt voor een klassieke uitstraling. Bovendien is de kleur naturel, waardoor de vloer goed te combineren is met verschillende interieurstijlen.

De vloer heeft een dryback leg systeem, wat betekent dat deze verlijmd moet worden op een egale ondervloer. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame vloer die jarenlang meegaat. Het is wel belangrijk dat de ondervloer goed schoon en vlak is voordat de vloer gelegd wordt.

Onderhoudsgemak Ambiant Spigato Visgraat Dryback Natural

Een groot voordeel van deze PVC vloer is het onderhoudsgemak. De vloer is namelijk waterbestendig en makkelijk schoon te maken. Een simpele stofzuig- of dweilbeurt is vaak al voldoende om de vloer weer als nieuw te laten lijken. Daarnaast is de vloer krasbestendig en slijtvast, wat betekent dat de vloer ook geschikt is voor intensief gebruik.

De Ambiant Spigato visgraat PVC vloer is niet alleen mooi en makkelijk in onderhoud, maar ook nog eens duurzaam. De vloer is namelijk geproduceerd met oog op het milieu en bevat geen schadelijke stoffen. Zo kan je met een gerust hart genieten van je nieuwe vloer.

In combinatie met vloerverwarming is deze vloer ook zeer geschikt. Het materiaal geleidt de warmte goed en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Al met al is de Ambiant Spigato visgraat PVC vloer een prachtige en praktische vloer die elke ruimte in huis een luxe uitstraling geeft.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.