Ambiant
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
2351
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Ambiant PVC vloer

Ambiant is een hoogstaand merk binnen de wereld van vloeren, zo staat het merk erg bekend om haar PVC vloeren. Het is dan ook een gewilde keuze onder architecten en projectinrichters. Door het grote aanbod is er veel keuze uit diverse PVC vloeren van dit kwalitatieve merk. Ambiant gaat erg mee met de tijd en speelt ook altijd in op de vloerentrends van nu. Zo wordt het aanbod continu vernieuwd en dit geldt ook voor het assortiment Ambiant PVC vloeren op Per-m2.nl.

Hoogwaardige kwaliteit Ambiant PVC vloer online kopen

Bij Per-m2.nl beschikken we over een ruim scala aan PVC vloeren van diverse merken, waaronder Ambiant PVC. Kies je voor een PVC vloer van Ambiant, dan kies je voor kwaliteit en profiteer je van diverse voordelen. Zo kunnen de diverse PVC soorten gelegd worden in druk belopen ruimtes. Door de hoogwaardige kwaliteit zijn ze slijtvast en makkelijk te onderhouden. Ook zijn PVC vloeren van Ambiant uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Qua loopgeluid zijn de vloeren erg stil en zorgt het voor een rustige woonsfeer.

Een Ambiant PVC vloer van Per-m2.nl kan in verschillende ruimtes worden gelegd. Door de vele mogelijkheden en uitstralingen binnen het aanbod van Ambiant vloeren, vind je bij ons een PVC vloer voor iedere ruimte en in ieder soort interieurstijl. Ga je voor donker, licht, bruin, grijs of zwart? Het is allemaal mogelijk. We hebben bij Per-m2.nl diverse Ambiant PVC vloeren. Kies je voor een PVC vloer uit de Avanto serie, Estada serie, Robusto serie of een vloer uit één van de vele andere series binnen dit merk. Je kan een Ambiant PVC vloer leggen in je woonkamer, slaapkamer of keuken, maar ook een intensief belopen ruimte als de hal kan een Ambiant PVC vloer aan. Zelfs op kantoor, met rollende bureaustoelen gedurende de dag, zal er geen slijtage ontstaan.

Uitgebreid aanbod Ambiant vloeren bij Per-m2.nl

Een nieuwe vloer uitkiezen is niet altijd een eenvoudig klusje. Bij Per-m2.nl willen wij je het daarom zo makkelijk mogelijk maken. Onze Ambiant PVC vloeren zijn eenvoudig te filteren op soort PVC vloer, zoals click of plak PVC. Ook kan je een filter instellen voor de kleur vloer die je graag wil bestellen. En om het plaatje helemaal compleet te maken kan je bij ons ook eenvoudig gratis stalen aanvragen van je favoriete Ambiant vloeren. Zo kan je ze thuis even voelen en de kleuren met elkaar vergelijken, om zo gemakkelijk tot de juiste beslissing te komen. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over een bepaalde Ambiant vloer? Neem dan gerust contact met ons op, of stel je vraag via onze online chat. Wij helpen je graag verder!

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
2351