Click
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3560
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

PVC click vloer

Een PVC clicks vloer is een kunststofvloer die bestaat uit losse tegels of planken die via een kliksysteem in elkaar geklikt worden. Deze soort vloeren zijn duurzaam, slijtvast en makkelijk te onderhouden. Ze bieden veel mogelijkheden; het is mogelijk om de vloer van verschillende patronen en kleuren te voorzien waardoor elke ruimte op een unieke manier versiert kan worden.

Voordelen van PVC clicks vloer

PVC clicks vloeren zijn erg gebruiksvriendelijk en voordelig. Ze zijn makkelijk te installeren, aangezien er geen lijm of bevestiging nodig is om de platen aan elkaar te koppelen; het volstaat slechts om ze in elkaar te klikken. Ze zijn bovendien 100% waterdicht waardoor ze ideaal geschikt zijn voor natte ruimtes zoals een badkamer. Daarnaast zijn deze vloeren gemakkelijk te reinigen en hebben ze ook nog eens geen last van schimmel of bacteriën.

De unieke karakteristieken van PVC clicks vloer

Een van de belangrijkste karakteristieken van een PVC clicks vloer is dat het mooi materiaal door zijn matte finish. Deze matte finish geeft de ruimte meteen meer sfeer, waardoor elke ruimte er meer stijlvol uitziet. Daarnaast zijn PVC clicks vloeren ook erg duurzaam, waardoor ze tot wel 15 jaar meegaan.

Toepassingen van een PVC clicks vloer

PVC clicks vloeren zijn ideaal voor toepassing binnenshuis, in een kantoor of commerciële ruimte. Ze voelen comfortabel aan en zorgen ervoor dat de temperaturen op het juiste niveau gehouden worden door hun goede isolatie-eigenschappen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers en keukens.

Kies de juiste PVC clicks vloer

Voordat je een PVC clicks vloer koopt, moet je goed kijken naar het soort materiaal dat je kiest. Dit hangt af van verschillende aspecten zoals het uiterlijk, de dikte en de levensduur. De dikte van de vloer is bijvoorbeeld belangrijk om er zeker van te zijn dat hij jarenlang meegaat in elke ruimte waarin hij wordt geïnstalleerd. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de verschillende stijlen en kleuren van de PVC vloer om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij jouw interieur.

Onderhouden van een PVC clicks vloer

Een goed onderhoud van je PVC clicks vloer is belangrijk. Het is aan te raden om het niet te vaak te stofzuigen of dweilen, omdat dit de matte finish kan beschadigen. In plaats daarvan adviseren we om het regelmatig licht af te vegen met een droge doek. Tevens moet je voorkomen dat er schadelijke chemicaliën, zoals bleekmiddel of schurende reinigers, gebruikt worden om de vloer schoon te maken.

Waarom kiezen voor een PVC clicks vloer?

PVC clicks vloeren bieden vele voordelen. Ze zijn makkelijk te installeren, duurzaam, comfortabel, waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien hebben ze een unieke matte finish die elke ruimte op een stijlvolle manier versiert. Kortom, PVC clicks vloeren zijn een uitstekende keuze als je een kwaliteitsvolle, duurzame en stijlvolle vloer wilt hebben.

PVC clicks vloeren zijn een perfecte optie als je zoekt naar een kwaliteitsvolle, duurzame en stijlvolle vloer. Ze bieden vele voordelen, zoals makkelijke installatie, goede isolatie-eigenschappen en comfortabel lopen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een unieke matte finish die elke ruimte op een stijlvolle manier versiert. Onderhoud is belangrijk om de levensduur van de vloer te verlengen; hierbij moet je voorkomen dat er schadelijke chemicaliën gebruikt worden en het licht afvegen met een droge doek. Kortom, PVC clicks vloeren zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een kwaliteitsvolle, duurzame en stijlvolle vloer. Waarom kiezen voor PVC clicks vloer?

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3560