Gelasta City 4601 Smoked Oak Natural
Gelasta

Gelasta City 4601 Smoked Oak Natural

37,95

per m²

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De City is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, mooie strook creëer je dé ultieme woonbelevenis. Met een dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0.55 mm is de City daarnaast ook prima geschikt voor diverse projectdoeleinden.

Met de City haal je een vloer in huis die nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden is maar waar je toch profiteert van alle gemakken die PVC biedt. De plank is voorzien van geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag wat de realistische look & feel alleen maar versterkt. Gaat je voorkeur uit naar een industriële look of heb je juist een landelijke, klassieke of moderne stijl? NEgen prachtige City kleuren liggen op je te wachten bij je winkel- en projectinrichter. Welke kleur je ook kiest, met de City heb je een 100% match in elk interieur!

Product: Gelasta City 4601 Smoked Oak Natural

Kleur: Oak Natural

Leg systeem: Plak systeem

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: Micro bevel 4V

Totaaldikte: 2.5 mm

 

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.