Gelasta City 4703 Visgraat Pluto Light
Gelasta

Gelasta City 4703 Visgraat Pluto Light

38,95

per m²

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de City Visgraat. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 61,00 x 12,20 cm. Niet alleen eenvoudig te leggen maar ook nog eens leverbaar in dryback en rigid click. Kies dus zelf voor de legmogelijkheid die jij het prettigst vindt.

De CityVisgraat is leverbaar in 4 prachtige, warme eikendecoren in dé trendkleuren van nu. Stuk voor stuk kleuren, die een waanzinnig mooie look geven aan je interieur en eenvoudig met hedendaagse woonstijlen te combineren is. De vloer is voorzien van een geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag wat de realistische look & feel alleen maar versterkt. Of het nu gaat om een jaren dertig woning, nieuwbouw project, woonboerderij of flat, een City Visgraat vloer maakt je interieur compleet.

Product: Gelasta City 4703 Visgraat Pluto Light

Kleur: Pluto Light

Leg systeem: Plak systeem

Afmeting plank lxbxh: 61 x 12,2 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: Micro bevel 4V

Totaaldikte: 2.5 mm

 

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.