Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural
Gelasta

Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural

52,95

per m²

Ben je gevallen voor de charmes van een donkere houtlookvloer of toch net op zoek naar die ene lichte vloer? DeVario is een PVC kwaliteit waar je alle kanten mee op kan. De 2 houtdecoren laten een duidelijke variatie in kleur zien. De hedendaagse look wordt nog eens versterkt door de extra matte toplaag en de geaccentueerde v-groef. Hierdoor zijn de contouren van de plank nog mooier en beter zichtbaar in de ruimte. Met de Vario heb je niet alleen een vloer die voordelig is maar ook eentje helemaal van nu.

Zowel in strookversie als visgraatversie beschikbaar!

Product: Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural

Kleur: Licht Bruin

Leg systeem: Click systeem

Afmeting plank lxbxh: 60 x 15 x 0,55 cm

Aantal zijden v groef: Micro bevel 4V

Slijtlaag: 0,55 mm

Totaaldikte: 5.5 mm

 

Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural

De Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural is een prachtige PVC vloer die perfect past bij elk type interieur. Deze Gelasta prestige oak naturel heeft een natuurlijke uitstraling en voelt aan als echt hout. Het heeft een mooie structuur en kleur die past bij verschillende soorten interieurs. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling wilt, deze vloer past bij elk interieur. Dit product heeft een click-systeem waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze Gelasta.

Eenvoudige installatie van Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural

Een van de voordelen van de Gelasta is dat het gemakkelijk te installeren is dankzij het handige click-systeem. Hierdoor hoef je niet te werken met lijm en zijn er geen ingewikkelde installatiemethodes nodig. Een ervaren doe-het-zelver kan de vloer gemakkelijk installeren en hierdoor bespaar je op de kosten van het inhuren van een professionele installateur.

Duurzaamheid Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural

De Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural is ontworpen om lang mee te gaan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, vlekken en slijtage. Het oppervlak van de vloer is bedekt met een slijtvaste laag die ervoor zorgt dat de vloer er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Gemakkelijk te onderhouden

Een ander voordeel van de gelasta prestige oak natural is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt de vloer gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die het oppervlak van de vloer kunnen beschadigen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige PVC vloer met een natuurlijke uitstraling en een handig click-systeem voor installatie, dan is de gelasta prestige oak natural een uitstekende keuze. Met zijn duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en mooie uitstraling is het een geweldige keuze voor elk interieur. Kies voor kwaliteit en ga voor de Gelasta Vario 5400 Prestige Oak Natural.

 

 

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.