Hongaarse Punt
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3744
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Hongaarse punt PVC vloer 

Wat een hongaarse punt vloer zo bijzonder maakt is het patroon wat ontstaat bij het leggen van de PVC vloer. Het lijkt er hierbij op alsof de PVC stroken schuin gelegd zijn en dat er hierdoor een patroon vol punten ontstaat, wat er direct uitspringt in je huis. Een hongaarse punt PVC vloer heeft veel weg van een visgraat vloer, maar toch wordt het net iets anders gelegd. Bij een hongaarse punt vloer is de scherpte van de hoeken in de vloer net wat anders en komen hier wel tegen elkaar aan, wat bij een visgraatpatroon weer anders zit.

Op zoek naar een mooie PVC vloer die er echt uitspringt in het interieur? Dan is een hongaarse punt vloer uit de webshop van Per-m2.nl een perfecte keuze. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod hongaarse punt PVC vloeren. Zowel click als plak PVC vloeren met een hongaarse punt patroon. Beide legsystemen zijn goed te leggen voor de doe-het-zelver. Tips? Bekijk dan onze handleiding voor de zelflegger.

Topkwaliteit hongaarse punt vloeren in diverse kleuren

Heb je een nieuwe vloer nodig in de keuken, badkamer of het toilet? Dan is een hongaarse punt PVC vloer hier ideaal voor. Deze PVC vloeren zijn namelijk goed geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast zijn het ook perfecte vloeren voor veel doorlopen ruimtes, zoals de hal, woonkamer of keuken. PVC vloeren met het Hongaarse puntontwerp zijn zeer duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit type vloerbedekking is bestand tegen krassen, deuken en andere schade. Hij is jarenlang bestand tegen zwaar meubilair en voetverkeer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vervanging. Bovendien beschermt de toplaag het tegen vervaging of verkleuring na verloop van tijd.

Bij Per-m2.nl hebben we een ruim opgezet assortiment met hongaarse punt PVC vloeren. Deze zijn te verkrijgen in diverse kleuren en met de mooiste dessins, haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Ga je voor een donkerbruine, lichtbruine, grijze of zwarte PVC vloer, voor ieder interieur een passende vloer. Topmerken als Vivafloors, Allura en Ambiant komen hierin voorbij. Ook hebben we mooi aanbod PVC vloeren uit de Vtwonen collectie in onze webshop. Voldoende mogelijkheden dus om jouw droomvloer te vinden.

Snelle levering en een uitstekende service

Een PVC vloer uitzoeken is niet de makkelijkste klus. Je moet jaren door met een vloer en deze moet dan ook perfect aansluiten bij jouw stijl en je woning. Bij Per-m2.nl helpen wij je graag een handje met het vinden van jouw droomvloer. Je kan bij ons gratis stalen aanvragen van jouw favoriete hongaarse punt PVC vloeren. Zo kan je de vloeren thuis vergelijken en kijken of dit past bij jouw interieur. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de levering van jouw PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag via onze chat. Wij helpen je graag verder!

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3744