mFLOR
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
2946
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

mFLOR PVC vloer

PVC vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook tal van merken die ruime collecties op de markt brengen waar jij als woningbezitter een mooie keuze uit kan maken. Onder deze merken is mFLOR een erg populair merk met prachtige PVC vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn deze PVC vloeren ook nog een scherp geprijsd en wordt het nog leuker om een mooie PVC vloer uit te kiezen.

Bij Per-m2.nl bieden wij een uitgebreid assortiment PVC vloeren aan van mFLOR. Met de vele soorten, stijlen, dessins en uitstralingen hebben we de mooiste tegels en stroken van dit topmerk in onze webshop. Een duurzame vloer met de nodige gemakken en voordelen. Een PVC vloer van mFLOR zorgt voor een hoog wooncomfort, dit komt mede dankzij het feit dat de vloeren geluiddempend zijn, slijtvast en daarnaast zijn ze ook nog uitstekende te combineren met een vloerverwarming. In iedere ruimte kan een mFLOR PVC vloer komen te liggen, zelfs in de badkamer.

PVC vloer van mFLOR met een natuurlijke uitstraling

Ben je op zoek naar een unieke PVC vloer van topkwaliteit? Dan ben je bij Per-m2.nl aan het juiste adres. Wij bieden hoogstaande vloeren aan van diverse topmerken, waaronder PVC vloeren van mFLOR. Er zijn een aantal aspecten die deze vloeren zo bijzonder maken. Zo hebben PVC vloeren van mFLOR natuurechte en exclusief ontwikkelde dessins, een houtlook strook is dus niet van echt te onderscheiden. Maar ook dessins met een marmeren uitstraling of PVC tegels die lijken op prachtige gemêleerde stenen vind je in onze webshop. Door gebruik te maken van het filter op deze pagina, kan je gemakkelijk al deze vloeren vinden en selecteren op jouw stijl.

Gratis sample aanvragen van diverse PVC vloeren

Bij Per-m2.nl snappen we dat het maken van een keuze met zo’n uitgebreid assortiment nog best lastig kan zijn. Daarom kan je bij ons gratis samples aanvragen van jouw favoriete mFLOR PVC vloeren. Ook van andere merken als Vtwonen en Allura zijn samples aan te vragen, zodat je thuis rustig kan kijken en vergelijken welke PVC vloer het beste past bij jouw stijl en het interieur. Heb je besteld, dan zorgen wij voor een razendsnelle levering, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van een prachtige PVC vloer in jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Meer informatie over onze PVC vloeren of onze service? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel via de chat als via de mail en telefonisch.

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
2946