Stroken
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
2360
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

PVC stroken vloer


Topkwaliteit PVC stroken in diverse kleuren en dessins. Stroken PVC hebben een groot deel van de markt in bezit en zijn dan ook erg populair. Dit komt voornamelijk door de uitstraling van PVC stroken, maar ook omdat ze vrij eenvoudig te leggen zijn door de doe-het-zelver.

Een goede PVC vloer is haast niet te onderscheiden van een houten vloer. Echter brengt een PVC vloer meer gemak en comfort met zich mee, en heeft het tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling van een houten vloer. PVC vloeren zijn er in diverse soorten en maten, zo heb je tegels en stroken.

Topkwaliteit PVC stroken in diverse kleuren en dessins

PVC stroken van kwaliteit, die vind je in de webshop van Per-m2.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment PVC stroken aan van diverse topmerken, waaronder Ambiant, Allura en Vivafloors. Ook hebben we een mooi aanbod PVC stroken van de Vtwonen collectie. De PVC stroken van deze merken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en dessins.

Door de selectie van onze leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de ontwikkeling van PVC stroken, zal je versteld staan van de realistische look die deze vloeren kunnen bieden. Daarnaast zijn deze PVC stroken een perfecte geleider voor vloerverwarming. Ook wordt het wooncomfort aanzienlijk verbeterd binnen je woning door te kiezen voor PVC stroken van Per-m2.nl. Ze zijn makkelijk schoon te houden, erg comfortabel en zeer slijtvast, wat ervoor zorgt dat je er jaren plezier van hebt.

Onderhoud van een PVC stroken vloer

Het onderhouden van PVC stroken vloeren is relatief eenvoudig en vereist geen speciale producten of apparatuur. Met de juiste zorg kan een PVC vloer jarenlang meegaan. Hieronder vind je enkele tips voor het onderhoud van jouw PVC stroken vloer:

  • Regelmatig stofzuigen: Stofzuig de stroken vloer regelmatig om stof en vuil te verwijderen. Dit helpt voorkomen dat vuil zich ophoopt en krassen veroorzaakt.
  • Dweilen: Dweil de vloer regelmatig met een zachte doek of mop en warm water. Voeg geen schoonmaakmiddel toe, tenzij het specifiek voor PVC vloeren is bedoeld. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen of harde borstels, omdat deze krassen op de vloer kunnen veroorzaken.
  • Vlekken verwijderen: Verwijder vlekken zo snel mogelijk om te voorkomen dat ze in de PVC stroken vloer trekken. Gebruik hiervoor een zachte doek of een papieren handdoek en veeg de vlek voorzichtig weg. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, zoals bleekmiddel, op de vloer.
  • Vermijd overmatig water: Hoewel PVC stroken vloeren bestand zijn tegen water, is het belangrijk om overmatig water te vermijden. Gebruik bijvoorbeeld een vochtige doek of mop, in plaats van een doordrenkte mop.

Diverse PVC vloeren met een snelle levering

Ben je op zoek naar PVC stroken die de uitstraling hebben van een echte houten vloer, maar al het comfort en de voordelen bieden die een PVC vloer met zich meebrengt? Dan zit je hier goed. Door de hoge slijtvastheid zijn PVC stroken erg geschikt voor veel doorlopen ruimtes, zoals de hal, woonkamer, maar ook in de slaapkamer komen ze tot hun recht. Zelfs in kantoorruimtes kunnen PVC stroken jarenlang blijven liggen zonder dat ze hun kwaliteit en strakke uitstraling verliezen.

Bij Per-m2.nl willen wij je het zo gemakkelijk mogelijk maken en kan je daarom eenvoudig gratis stalen aanvragen van jouw favoriete PVC stroken. Zo kan je het PVC thuis vergelijken met elkaar, voelen en bij de rest van je interieurkeuze houden om te zien wat het beste past van jouw stijl en je woning. Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons verdere assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in onze chat. Wij helpen je graag verder!

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
2360