Tegels
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3560
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

PVC tegels van hoogwaardige kwaliteit | Per-m2.nl

 

Een PVC vloer wordt vaak vergeleken met een houten vloer, maar er zijn ook PVC tegels die bijna identiek zijn aan keramische tegels. Echter hebben deze PVC tegels de eigenschappen van een PVC vloer, net als PVC stroken. PVC tegels hebben in grote lijnen dezelfde voordelen, alleen wijken ze af in dessins en maten.

Een stille vloer met weinig loopgeluiden, verhoogt het wooncomfort aanzienlijk, geschikt voor vloerverwarming en tevens kunnen ze prima in vochtige ruimtes gelegd worden. PVC tegels zijn daardoor een perfecte keuze in diverse ruimtes, zoals de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of zelfs de badkamer.

Uitgebreid aanbod PVC vloertegels

Wil je de uitstraling van een stenen vloer, maar geen zin in koude voeten? PVC tegels bieden dan de perfecte uitkomst. Zo krijg je het comfort van een PVC vloer, met de uitstraling van een echte stenen vloer. Per-m2.nl biedt meer dan 90 soorten PVC vloeren met een tegelmotief, in verschillende kleuren en met diverse motieven. Van hoogstaande merken als Allura, Ambiant, Vivafloors en Vtwonen.

Je kan bij ons gebruik maken van onze gratis stalen service. Hierbij kan je eenvoudig gratis stalen aanvragen van je favoriete PVC tegels, zo kan je altijd eerst thuis kijken of de PVC vloer past zoals jij voor ogen hebt. Door de hoge kwaliteit van de PVC vloertegels uit het assortiment van Per-m2.nl, zijn deze haast niet te onderscheiden van echte natuurstenen vloeren. U kunt kiezen uit gladde, geschuurde of geribbelde afwerkingen in een breed scala aan kleuren, texturen en designs om het perfecte uiterlijk te creëren voor uw woning. Wij bieden ook verschillende opties voor het leggen van deze vloeren, waaronder patroon- of diamantvormige ontwerpen, wat betekent dat u kunt genieten van een uniek en prachtig patroon voor extra esthetische waarde. Voldoende keus dus!

Onderhoud en andere voordelen van PVC tegelvloeren

Naast de duurzaamheid en esthetische waarde die u krijgt met PVC tegelvloeren, zijn ze ook eenvoudig te onderhouden. U hoeft alleen maar af en toe een vochtige doek over de vloer te vegen om ervoor te zorgen dat het er altijd schoon en glanzend uitziet. Gebruik nooit schurende of agressieve chemicaliën op PVC-tegelvloeren, aangezien dit het materiaal kan beschadigen.

PVC tegels zijn een veelzijdig en onderhoudsarme vloeroptie die bovendien betaalbaar is. In vergelijking met hardhouten of laminaatvloeren hebben PVC tegelvloeren geen speciale behandeling nodig, wat betekent dat u er niet alleen langer van kunt genieten, maar ook minder tijd besteedt aan het schoonmaken of herstellen ervan. Daarnaast is deze soort vloer ook sterk waterbestendig, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het materiaal verrottend of barstend wordt wanneer het in contact komt met regen of andere vloeistoffen. Kortom, PVC-tegelvloeren bieden de perfecte balans tussen duurzaamheid en waarde.

Scherp geprijsde PVC vloeren snel bij jou in huis

Ben je op zoek naar goede PVC vloertegels voor in je woonkamer, keuken, hal of slaapkamer? Dan ben je bij Per-m2.nl aan het goede adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod PVC tegels in diverse kleuren en met de mooiste dessins. Door de filtermogelijkheden kom je al gauw bij jouw favoriete PVC vloer en bestel je deze eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Wij zorgen er dan voor dat de PVC tegels die jij hebt besteld snel bij jou in huis komen, zodat je direct kan beginnen met leggen. Deze tegels zijn namelijk uitstekend zelf te leggen. Meer informatie nodig over het zelf leggen van een PVC vloer? Wij hebben een goede handleiding die jou helpt met het plaatsen van een strakke en stijlvolle PVC vloer.

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3560