Visgraat
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3060
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Visgraat PVC vloer


Een PVC vloer kent verschillende stijlen, waaronder een visgraat PVC vloer. Dit is een vloer wat met een zigzag effect wordt gelegd, hierdoor creëer je meer sfeer in een kamer. De woonkamer, eetkamer of slaapkamer kan hierdoor een stuk gezelliger aanvoelen, een visgraat vloer doet het dan ook bijzonder goed in woningen.

Een visgraat PVC vloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Het heeft alle karakteristieke eigenschappen van een houten vloer, maar het gemak en de voordelen van een PVC vloer. Zo gaat een visgraat PVC vloer lang mee en is deze erg eenvoudig te onderhouden, tevens is een PVC vloer ook uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Naast dat een visgraat PVC een mooie uitstraling heeft, brengt deze dus ook veel gemakken met zich mee.

Een visgraat vloer in diverse soorten en maten

De uitstraling van een houten vloer brengt erg veel sfeer in huis, echter is hier niet altijd het budget voor en is voor een houten vloer ook meer onderhoud nodig. Een PVC vloer is dan een perfecte optie als je het wat voordeliger en makkelijker wil. Met een PVC vloer kan je verschillende kanten op, zo geeft een legstijl een heel ander karakter in een woning. Een visgraat PVC vloer kan in veel woningen gelegd worden en is dan ook erg toegankelijk.

Het kiezen van de juiste visgraat PVC vloer is nog best een klus, maar bij Per-m2.nl willen wij je dit zo makkelijk mogelijk maken. Door de diverse filtermogelijkheden op de website kan je eenvoudig een PVC vloer kiezen die past bij jouw stijl en de woning. Visgraat PVC vloeren zijn er in diverse kleuren, maten en van verschillende topmerken. Ook kan je hierbij kiezen voor een specifiek legsysteem, zoals een clickvloer, lijm pvc vloer of een losleg visgraat vloer.

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een PVC visgraatvloer. Het is een mooi, duurzaam en betaalbaar materiaal dat verschillende stijlen en kleuren biedt. Verder is het gemakkelijk te installeren en vereist minder onderhoud dan andere soorten vloeren, zoals hout of marmer. Bovendien is het ook nog eens geschikt voor verwarmde vloeren. Kortom, een PVC visgraatvloer is een perfecte keuze om je interieur te upgraden! Daarnaast is het een betaalbare optie in vergelijking met andere vloeren

Onderhoud en verzorging van je PVC visgraat vloer

Een goede verzorging is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je PVC visgraat vloer er lang mooi blijft uitzien. Begin met het regelmatig stofzuigen of dweilen met water om stof en kruimels te verwijderen. Dweil hierna met een speciale vloerreiniger om het schoon te maken. Vergeet niet om periodiek de voegen en kieren schoon te maken met een speciale borstel, zodat je PVC visgraat vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Met de juiste onderhouds- en reinigingsroutine is een PVC visgraat vloer erg duurzaam. Het kan gedurende vele jaren goed presteren, wat betekent dat je er een leven lang van kunt genieten. Met de vele voordelen en stijlen zou een PVC visgraat vloer perfect zijn voor jouw interieur.

Bekijk ons aanbod en vraag een gratis staal aan

De merken die we bij Per-m2.nl bieden zijn o.a. VivaFloors,Allura en Ambiant. Bij een visgraat PVC vloer zijn de meest voorkomende kleuren lichtbruin, lichtgrijs, donkerbruin en donkergrijs. Je hebt dus voldoende keuze uit het assortiment van Per-m2.nl om een visgraat PVC vloer te vinden die past bij jouw stijl en woning. Als je deze gevonden hebt, dan kan je eenvoudig een gratis staal aanvragen. Zo kan je de visgraat PVC vloer van dichtbij zien en voelen, dit maakt de uiteindelijke keuze een stuk gemakkelijker.

Heb je vragen hierover of wil je graag meer informatie over een bepaalde visgraat PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3060