VivaFloors 1920
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
3947

VivaFloors 1920

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

VivaFloors 1920

VivaFloors 1920 is het perfecte product voor een industriële of moderne look. Met de donkere betonlook tegel kun je jouw ruimte transformeren, zodat je een stijlvol en modern interieur creëert. De VivaFloors 1920 is verkrijgbaar als plak tegel, plak visgraat tegel en click tegel.

Met de VivaFloors Click Tegel 1920 kun je snel en makkelijk vanuit huis de perfecte vloer creëren, want hij is gemaakt om gemakkelijk geïnstalleerd te worden. Deze vloer is sterk en duurzaam, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van de perfecte look.

De VivaFloors Plak Tegel 1920 is eenvoudig aan te brengen, omdat hij als losse plaktegels geleverd wordt. Je hebt hierdoor meer controle over het installeren van de tegelvloer en kan precies zoeken naar de perfecte look voor jouw ruimte.

Uiteindelijk is er ook nog een VivaFloors Plak Visgraat 1920 Tegel. Dit is een klassieke look, die je kan creëren voor jouw ruimte. De visgraatpatroon geeft je interieur een mooie stijl, waardoor je jouw ruimte een kwaliteitsvolle uitstraling kan geven.

Met de VivaFloors1920 tegels heb je veel verschillende opties om van jouw interieur een modern en stijlvol paradijs te maken. Kies de perfecte tegel of combinatie van tegels en creëer jouw droomruimte met de VivaFloors1920.

Met vragen of advies kun je altijd bij ons terecht! Wij helpen je graag op weg naar een perfecte ruimte. Koop nu de VivaFloors1920 tegels, voor een industriële of moderne look die nooit meer uit de mode raakt. Je zult van jouw nieuwe ruimte blijven genieten!

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
3947