Vivafloors 6840
Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs
3947
Vivafloors 6840
Recent bekeken
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Vivafloors 6840

De Vivafloors 6840 is een PVC vloer die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid combineert met esthetische verfraaiing. Door de hoge kwaliteit en lange levensduur zorgt het ervoor dat u vele jaren lang kan genieten van een mooie en functionele vloer in uw huis of bedrijf. Vanuit Per M2 bieden wij daarom drie verschillende varianten aan: Vivafloors Click Eiken 6840, Vivafloors Plak Eiken 6840 en Vivafloors Visgraat 6840 Plak.

De Vivafloors PVC vloeren zijn milieuvriendelijk en bestaan uit 100% recyclebaar materiaal, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die bewust met de natuur om wil gaan. Daarnaast is de vloer ook duurzaam en kunt u er jarenlang van genieten, zelfs bij intensief gebruik. De pvc-vloer is waterbestendig, wat betekent dat het eenvoudig te reinigen is met alleen een droge of licht vochtige doek. Ook is de PVC-vloer bestand tegen stoten en krassen, waardoor u minder tijd hoeft te spenderen aan het onderhoud ervan.

De Vivafloors Click Eiken 6840 variant combineert eenvoudig plaatsen met duurzaamheid en comfort. Deze variant is gemakkelijk in elkaar te klikken en daardoor snel geplaatst zonder lijm of extra materialen. Het resultaat is een solide, waterdichte vloer die bovendien goed isoleert.

De Vivafloors Plak Eiken 6840 variant biedt een authentieke look met hetzelfde comfort en duurzaamheid als de click variant. Deze variant kun je eenvoudig en zonder lijm aanbrengen op elk vlak oppervlak, waardoor hij geschikt is voor elke ruimte. Het resultaat is een mooie en stevige vloer die jarenlang meegaat.

Tot slot hebben we de Vivafloors Visgraat 6840 Plak variant, die uitermate geschikt is voor gebruik in kleinere ruimtes. Deze variant heeft dezelfde voordelen als de andere varianten, maar een visgraatpatroon zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Ook hier geldt dat je niet hoeft te lijmen om de vloer aan te brengen en dat hij bovendien waterdicht is.

3947