VivaFloors 7810
Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs
3947
VivaFloors 7810
Recent bekeken
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Vivafloors 7810

Bij Per-m2 hebben we een breed assortiment aan PVC vloeren waaronder de Vivafloors 7810. Deze collectie is opgezet om te bieden wat je zoekt in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. De Vivafloors 7810 serie bestaat uit drie varianten: Vivafloors Plak Eiken 7810, Vivafloors Visgraat 7810 Plak en Vivafloors Click Eiken 7810. Ze zijn perfect voor elke ruimte waar geluidsabsorptie een vereiste is. We zullen verder gaan over de akoestische eigenschappen van deze PVC-vloeren.

De Vivafloors 7810 serie biedt verschillende voordelen voor klanten met betrekking tot geluidsabsorptie en akoestische prestaties. Daarnaast bevatten ze ook PU-foam ondersteuning waardoor ze extra stevig zijn. Deze kenmerken maken de vloeren geschikt voor elke omgeving en bieden ook een hoogwaardige akoestische prestatie wanneer ze geïnstalleerd worden.

De Vivafloors 7810 is gemaakt van 100% PVC, waardoor het waterbestendig is en gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien heeft de vloer ook een antislip laag die ervoor zorgt dat hij veilig blijft tijdens dagelijks gebruik. Deze vloer is ook een uitstekende keuze als het gaat om akoestische prestaties, de speciale ondersteuning kan geluid absorbeert en zo weerkaatsing voorkomen in elke ruimte waar hij geïnstalleerd wordt.

3947