Vivafloors Click Eiken 5004
Vivafloors

Vivafloors Click Eiken 5004

35,95

per m²

De Vivafloors Click Eiken 5004 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5001 t/m 5004 bestaat uit 4 kleuren en is verkrijgbaar in de clickvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 122 x 22,50 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Click Eiken 5004

Kleur: Eiken 5004

Leg systeem: Click

Afmeting plank lxbxh: 122 x 22,50 x 0,50 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 5,19 m2

Totaaldikte: 5 mm

 

Vivafloors 5004

PVC-vloeren zijn een uitstekende keuze als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij Per-m2 bieden we Vivafloors Click Eiken 5004 aan, een innovatieve vloer die is gemaakt van hoogwaardig PVC met een realistische gelamineerde boomhoutlook.

Deze PVC-vloer is 100% recyclebaar en biedt veel voordelen ten opzichte van andere traditionele vloermaterialen. Het materiaal is hypoallergeen, waardoor het allergieklachten voorkomt. Het is ook waterbestendig en duurzaam, waardoor het langer meegaat dan andere materialen. Bovendien is de vloer makkelijk te onderhouden; alleen stofzuigen of dweilen met een zachte doek volstaat om hem schoon te houden.

De Vivafloors Click Eiken 5004 biedt ook milieuvriendelijke voordelen ten opzichte van traditionele vloeren zoals laminaat of hardhout. PVC is een goedkopere en duurzaam alternatief, waardoor er geen dure installatietechnieken nodig zijn om de vloer te installeren. Ook hebben PVC-vloeren geen behandeling met chemische middelen nodig zoals lak of olie, wat betekent dat je veel minder giftige afvalstoffen produceert dan bij andere materialen.

Bovendien produceert de Vivafloors Click Eiken 5004 veel minder CO2 dan andere materialen zoals hout of steen. Het materiaal is dus een milieuvriendelijke keuze. De vloer heeft ook een lange levensduur en zal jarenlang meegaan, waardoor je geld bespaart door de installatiekosten te verminderen. Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke vloer, kies dan voor de Vivafloors Click Eiken 5004 van Per-m2.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.