Vivafloors Click Eiken 6830
Vivafloors

Vivafloors Click Eiken 6830

46,55

per m²

De Vivafloors Click Eiken 6830 is een rustige eikenhouten vloer. Natuurlijk en sfeervol!

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl. Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant.

De clickvariant kun je eenvoudig zelf in elkaar klikken. Alle onze clickvariant vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer en zijn daarmee geluiddempend. De clickverbinding is van absolute topkwaliteit. Binnen de clickvariant onderscheiden we twee productietechnieken:

WPC (wood composite) wordt gebruik in onze eiken en naaldhout planken. Vloeren van WPC zijn warm bij aanraking en door de veerkracht extra comfortabel om op te lopen.
SPC (stone plastic composite) of rigid core wordt gebruikt in onze tegelcollectie. Dit materiaal is veel stijver en kouder, iets wat past bij de natuurlijke eigenschappen van echte tegels.

M2 pvc vloeren. Aan de ene kant hebben we click varianten en aan de andere kant de plak varianten pvc vloeren. Als laatste nog de losleg vloeren welke we steeds vaker terug vinden in onze aanvragen. Desondanks blijven de click en plak varianten het populairst. Onze merken bestaan uit VivaFloors, Ambiant en als laatste de Allura pvc vloeren
Zijn wij de goedkoopste? Nee, maar wel de voordeligste met de mooiste en beste kwaliteit. Dat betekent pure klasse in zijn soort.

Product: Vivafloors Click Eiken 6830

Kleur: Eiken 6830

Leg systeem: Click

Afmeting plank lxbxh: 142 x 22,5 x 0,65 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,195 m2

Totaaldikte: 2,6 mm

 

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.