Vivafloors Click Eiken 6840
Vivafloors

Vivafloors Click Eiken 6840

46,55

per m²

De Vivafloors Click Eiken 6840 is een natuurlijk vergrijsde eikenhouten vloer. Rustig en landelijk! Ook verkrijgbaar in visgraat.

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl. Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant.

Product: Vivafloors Click Eiken 6840

Kleur: Eiken 6840

Leg systeem: Click

Afmeting plank lxbxh: 142 x 22,5 x 0,65 cm

Pakinhoud: 3,195 m2

Totaaldikte: 6,5 mm

 

Vivafloors Click Eiken 6840

Vivafloors Click Eiken 6840 is een van de meest populaire PVC vloeren op de markt. Dit type vloer heeft vele voordelen, waardoor het zo populair is bij zowel particulieren als bedrijven. Het materiaal is duurzaam en kras- en slijtvast, waardoor het langer mooi blijft dan andere vloersoorten. Bovendien wordt dit model geleverd met een speciale waterdichte toplaag die waterafstotend werkt, waardoor het ook geschikt is voor badkamers en keukens.Ook op esthetisch vlak biedt de Eiken PVC vloer vele voordelen. De natuurgetrouwe houtstructuur komt perfect tot zijn recht, waardoor uw woning een stijlvolle en sfeervolle uitstraling krijgt. Bovendien is de Eiken PVC vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je kan variëren.

Als we specifiek naar Vivafloors click eiken kijken, zien we dat dit type PVC vloer gemakkelijk en snel te leggen is. Deze vloer bestaat uit losse planken die aan elkaar geklikt worden. Door de mooie houtstructuur geeft het je woning een warm en gezellige sfeer. Daarnaast is deze vloer ook nog eens milieuvriendelijk: er worden geen schadelijke chemicaliën bij de productie gebruikt.

Duurzame Vivafloors Click Eiken 6840

Al met al is Vivafloors Click Eiken 6840 dus een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, houtstructuur PVC vloer met een waterdichte toplaag. Het is eenvoudig te leggen en voordelig in aanschaf. Uw woning krijgt erdoor direct een stijlvolle uitstraling mee. Kortom, de Vivafloors Click Eiken 6840 is dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en sfeervolle vloer.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.