Vivafloors Click Eiken 6850
Vivafloors

Vivafloors Click Eiken 6850

46,55

per m²

De 6850 is een sfeervolle eikenhouten vloer. Natuurlijk en landelijk! Ook verkrijgbaar in visgraat!

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl. Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant.

Vivafloors Click Eiken 6850. Zelf PVC leggen ging nog nooit zo makkelijk. € 38,20 per m2. Beste kwaliteit en de beste prijs.

Product: Vivafloors Click Eiken 6850

Kleur: Eiken 6850

Leg systeem: Click

Afmeting plank lxbxh: 142 x 22,5 x 0,65 cm

Pakinhoud: 3,195 m2

Totaaldikte: 6,5 mm

 

Vivafloors Click Eiken 6850

Vivafloors biedt een breed scala aan verschillende vloeren, waaronder de Click Eiken 6850. Deze click PVC vloer is perfect geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Met dit type vloer creëert u een gezellige en warme sfeer in uw interieur! Dankzij de unieke klik technologie van Vivafloors wordt het leggen van de Click Eiken 6850 een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten plaatst u de planken op de vloer, die daarna direct beloopbaar is.

Deze vivafloors Eiken vloer heeft een authentieke structuur en kleur, waardoor u er zeker van bent dat het interieur van uw huis of bedrijf een stijlvolle en warme sfeer krijgt. Daarnaast biedt Click Eiken 6850 ook een perfecte bescherming tegen slijtage, wat betekent dat de vloer jarenlang meegaat. De vloeren zijn gemaakt met milieuvriendelijk materiaal en hebben een prachtige matte afwerking, waardoor de vloer jarenlang mooi blijft.

Voordelen Vivafloors Click Eiken 6850

Ook is er geen extra onderhoud nodig; als u de Click Eiken 6850 rechtstreeks op een bestaande vloer plaatst zoals laminaat of tegels, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade of krassen. Deze click PVC vloer is ook in verschillende diktes verkrijgbaar, wat betekent dat je kunt kiezen voor de look en feel die het beste bij je interieur past.

Tot slot biedt Vivafloors Click Eiken 6850 een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Dankzij de door Vivafloors gebruikte technologie, is dit type vloer gemakkelijk te installeren zonder dat er extra onderhoud of speciale middelen nodig zijn om schade aan de vloer te voorkomen. Als je op zoek bent naar een stijlvolle, betaalbare en duurzame vloer, dan is Vivafloors Click Eiken 6850 de perfecte oplossing!

Kortom, Vivafloors Click Eiken 6850 biedt een stijlvolle en duurzame click PVC vloer die uw interieur geeft een warme sfeer. Door de klik technologie wordt het leggen van deze prachtige vivafloors eiken vloer zeer gemakkelijk en kan je rekenen op jarenlang plezier met minimale onderhoudskosten. Deze betaalbare, mooie en milieuvriendelijke vloer is dus de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame vloer.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.