Vivafloors Plak Eiken 5100
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5100

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5100 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5100

Kleur: Eiken 5100

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Ontdek de VivaFloors Plak Eiken 5100

PVC-vloeren zijn een perfecte keuze voor degenen die zoeken naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Bij Per-M2 bieden wij de Vivafloors Plak Eiken 5100 aan, één van de meest populaire PVC-vloeren op de markt. De Vivafloors Plak Eiken 5100 is gemaakt met milieuvriendelijke materialen en technologieën, waardoor het een uitstekende keuze is als u op zoek bent naar een duurzame oplossing.

De Vivafloors Plak Eiken 5100 is gemaakt van een combinatie van PVC met andere milieuvriendelijke materialen, die samen een stevige vloer vormen met een lange levensduur. Deze PVC-vloeren zijn waterdicht, brandwerend en antistatisch. Bovendien hebben deze vloeren een hoge bestandheid tegen krassen en slijtage. Dit betekent dat ze perfect geschikt zijn voor commerciële en residentiële locaties.

Daarnaast zijn de Vivafloors Plak Eiken 5100 PVC-vloeren ook milieuvriendelijk, waardoor ze een goede keuze zijn voor degenen die een duurzaam en verantwoord product zoeken. De materialen die gebruikt worden om deze vloeren te maken geven geen schadelijke stoffen af in het milieu. Bovendien is er weinig water nodig tijdens het productieproces, wat betekent dat er minder energie verbruikt wordt om de vloer te produceren.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw vloerbedekking, dan is de Vivafloors Plak Eiken 5100 het overwegen waard. Deze kwalitatief hoogwaardige PVC-vloeren zijn sterk, waterdicht, brandwerend en antistatisch – alles wat nodig is om een duurzame en gezonde leefomgeving te garanderen.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.