Vivafloors Plak Eiken 5200
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5200

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5200 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5200

Kleur: Eiken 5200

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors 5200

Voor veel mensen is het comfortniveau de belangrijkste factor bij het kiezen van een vloer. Met de Vivafloors Plak Eiken 5200, kun je er zeker van zijn dat je comfortabel en stil zult lopen in je huis. Deze PVC-vloer is speciaal ontworpen om uitstekende thermische en akoestische isolatie te bieden. Het prachtige eikenhouten design maakt het perfect voor elke leefomgeving.

Het materiaal is slijtvast, waardoor het perfect is voor dagelijkse gebruik. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen met een milde allesreiniger. Het materiaal is ook antistatisch bevochtigd, wat betekent dat er geen statische elektriciteit wordt opgewekt bij het lopen op de vloer.

Het comfortniveau van de Vivafloors PVC-vloer gaat verder dan alleen thermische en akoestische isolatie. Deze vloer heeft een speciale toplaag die zorgt voor vering, waardoor het comfortabel aanvoelt bij lopen. Bovendien is deze vloer bestand tegen schokken en slijtage, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Het beste van alles is dat de Vivafloors Plak Eiken 5200 eenvoudig zelf te installeren is. Met alleen wat geduld kun je deze vloer in een mum van tijd aanbrengen. De instructies op de verpakking zijn duidelijk, waardoor er geen extra hulp nodig is bij het leggen van deze mooie vloer.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.