Vivafloors Plak Eiken 5300
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5300

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5300 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5300

Kleur: Eiken 5300

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors 5300

Als je comfort belangrijk vindt bij het kiezen van een vloer, is de Vivafloors Plak Eiken 5300 een geweldige keuze. Met zijn extra dikte en dempende laag biedt deze PVC-vloer veel comfort. Bovendien is hij ongelooflijk duurzaam met een geschatte levensduur van meer dan 30 jaar.

De Vivafloors Plak Eiken 5300 is ook licht van gewicht, wat betekent dat hij gemakkelijk gelegd kan worden. Hij is waterbestendig dankzij de Water Repellent Technology-coating, waardoor je gerust kunt weten dat hij zonder problemen jarenlang meegaat.

Deze vloer is ook milieuvriendelijk: het materiaal wordt gemaakt met 88% gerecycled kunststof en 12% afvalmateriaal, wat betekent dat er minder schadelijke stoffen in de lucht vrijkomen bij productie. Het is ook geclassificeerd als een A+ emissielabel, waardoor je weet dat hij weinig stof en andere allergenen produceert.

Al met al is de Vivafloors Plak Eiken 5300 een uitstekende keuze voor wie comfort en duurzaamheid wil combineren met een milieuvriendelijke optie. Niet alleen is het ideaal om jarenlang te genieten, maar je kunt ook gerust weten dat de productie geen schadelijke stoffen produceert. Bovendien heeft deze vloer een gemiddelde prijs die betaalbaar is voor veel mensen, waardoor iedereen kan profiteren van wat hij te bieden heeft. Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele PVC-vloer ben je bij per-m2 aan het juiste adres.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.