Vivafloors Plak Eiken 5500
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5500

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5500 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5500

Kleur: Eiken 5500

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors 5500

De Vivafloors Plak Eiken 5500 is een van de meest comfortabele PVC-vloeren die je kunt kopen. Dit komt door de zachte toplaag en het gebruik van hoogwaardige stoffen in de constructie. Deze vloer voelt aan als een warme, luxueuze sokkel onder je voeten. Bovendien is het materiaal slijtvast en duurzaam, waardoor het perfect is voor drukke woonruimtes met veel voetverkeer.

Het comfortniveau van de Vivafloors Plak Eiken 5500 wordt verder versterkt door het gebruik van een zachte ondervoering. Deze ondervoering helpt om te voorkomen dat je voeten pijn doen na urenlang staan of lopen op de vloer. Daarnaast is er ook extra geluidsisolatie, waardoor je minder last hebt van lawaai uit andere ruimtes in het huis.

De Vivafloors Plak Eiken 5500 is bovendien gemakkelijk te installeren en vereist geen speciale gereedschappen of kennis. Je kunt het materiaal eenvoudig zelf aanbrengen, waardoor je tijd en geld bespaart op de installatiekosten. Het is ook mogelijk om de vloer te schoon te maken met behulp van eenvoudige producten, zoals stofzuigerborstels en microvezeldoekjes.

Als je op zoek bent naar een PVC-vloer die comfortabel aanvoelt, dan is de Vivafloors Plak Eiken 5500 een uitstekende keuze. Deze vloer combineert een luxueuze sokkel met duurzaamheid en is bovendien gemakkelijk te installeren en onderhouden. Aan de hand van dit artikel kun je zien dat het comfortniveau van een Vivafloors PVC-vloer hoog staat!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.