Vivafloors Plak Eiken 5600
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5600

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5600 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5600

Kleur: Eiken 5600

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors 5600

De Vivafloors Plak Eiken 5600 is een comfortabele en kwalitatief hoogwaardige PVC-vloer. Dankzij de realistische, warme uitstraling van het eikenhoutmateriaal voelt het alsof je op echt hout loopt, maar dan zonder alle nadelen. Met behulp van dit innovatieve materiaal kun je genieten van luxe en stijl tegen een betaalbare prijs.

De Vivafloors Plak Eiken 5600 wordt geleverd met een slijtvaste toplaag om krassen en deukjes te voorkomen. Het is ook vochtbestendig, waardoor je gerust kunt zijn dat het niet gaat uitzetten of instorten in natte ruimtes. Bovendien is het eenvoudig schoon te maken: stofzuigen of dweilen met warm water volstaat als het nodig is.

Met al deze voordelen wordt duidelijk dat Vivafloors Plak Eiken 5600 een geweldige keuze is voor elke woning. De luxe en stijl die het biedt, gecombineerd met zijn duurzaamheid en comfortniveau, maken het een uitstekende optie voor elk interieur. Bovendien is de prijs betaalbaar, waardoor iedereen er van kan genieten. Dus als je op zoek bent naar een comfortabele en kwaliteitsvolle PVC-vloer, dan is Vivafloors Plak Eiken 5600 de perfecte keuze! Investeer erin voor jouw volgende grote verbouwing en geniet van luxe, stijl en comfort in elke ruimte. De Vivafloors Plak Eiken 5600 zal je niet teleurstellen!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.