Vivafloors Plak Eiken 5700
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 5700

32,95

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 5700 is een mooie eiken vloer. Stoer en modern!

De 5100 t/m 5800 bestaat uit 7 kleuren en is verkrijgbaar in de lijmvariant. Het zijn rustige designs met een klassieke uitstraling. De planken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn daarmee korter dan de overige series van Vivafloors.

 

Product: Vivafloors Plak Eiken 5700

Kleur: Eiken 5700

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 121,92 x 22,86 x 0,25 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,34 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors 5700

Vivafloors Plak Eiken 5700 is een PVC-vloer die comfortabel en stijlvol is. Het materiaal dat Vivafloors gebruikt voor deze plakvloer is van hoge kwaliteit, waardoor het maximale comfort biedt. De vloer zorgt ook voor geluidsreductie, wat betekent dat er geen storende geluiden meer hoeven te worden opgemerkt tijdens het lopen. Daarnaast voel je je voeten warm aan als je eroverheen loopt.

De Vivafloors Plak Eiken 5700 heeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor de vloer ideaal is voor elk interieur. Hij heeft geen lange levertijd, wat betekent dat hij binnen een paar dagen na bestelling in huis kan zijn. Bovendien maakt de vloer gebruik van kleurechte technologieën, waardoor hij niet snel vervaagt of verkleurt.

Door het plaksysteem is de installatie eenvoudig, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het leggen van de vloer. De Vivafloors Plak Eiken 5700 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle PVC-vloeren. Als u op zoek bent naar de perfecte vloer om uw huis of bedrijf te verfraaien, dan is de Vivafloors Plak Eiken 5700 zeker het overwegen waard. Met deze vloer krijgt u een stijlvolle, comfortabele en duurzame oplossing die aan al uw wensen voldoet!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.