Vivafloors Plak Eiken 6840
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 6840

39,35

per m²

De 6840 is een natuurlijk vergrijsde eikenhouten vloer. Rustig en landelijk! Ook verkrijgbaar in visgraat.

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl. Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant. Vivafloors Plak Eiken 6840.

Product: Vivafloors Plak Eiken 6840

Kleur: Eiken 6840

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 142,2 x 22,9 x 0,25 cm

Pakinhoud: 3,58 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors Plak Eiken 6840

Vivafloors Plak Eiken 6840 is een zeer stijlvolle PVC vloer met een echte houtlook. Het is onderdeel van de Vivafloors collectie en is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen vocht, krassen en slijtage. Deze reeks van Vivafloors heeft veel voordelen: je kunt hem binnen één dag leggen en hij gaat jarenlang mee en er zijn verschillende kleuren en stijlen beschikbaar.

De Vivafloors Plak Eiken 6840 heeft een luxueuze, warme uitstraling door de karakteristieke houtnerfstructuur. De vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Door de rechte plank- en lamelvormige patronen krijg je een strakke look in je ruimte die past bij veel interieurstijlen. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zoals de warme tinten van eiken en lichte of donkere kleuren.

Duurzame Vivafloors Plak Eiken 6840

Met de Vivafloors Plak Eiken 6840 krijg je een elegante PVC vloer met een realistische houtlook. Het is een duurzaam alternatief voor hardhout, aangezien het bestand is tegen slijtage en druk. Met verschillende kleuren en stijlen beschikbaar, kun je precies die look creëren die bij jouw wensen past. De plankjes zijn gemakkelijk te plaatsen en zo nog op dezelfde dag in gebruik te nemen. Geniet van je mooie en zorgeloze vloer!

Kortom, Vivafloors Plak Eiken 6840 is de perfecte oplossing voor een luxueuze PVC-vloer die beschikbaar is in verschillende kleuren en stijlen. Ideaal voor doe-het-zelvers die hun eigen woonruimte willen upgraden met een duurzame en stijlvolle vloer. Een goede keuze om jouw woning echt op waarde te schatten! Met de Vivafloors Plak Eiken 6840 krijg je een stijlvolle, realistische houtstructuur die jarenlang meegaat. Geniet van je nieuwe vloer!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.