Vivafloors Plak Eiken 6850
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 6850

39,35

per m²

De Vivafloors Plak Eiken 6850 is een sfeervolle eikenhouten vloer. Natuurlijk en landelijk! Ook verkrijgbaar in visgraat!

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl. Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant. Vivafloors Plak Eiken 6850.

Product: Vivafloors Plak Eiken 6850

Kleur: Eiken 6850

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 142,2 x 22,9 x 0,25 cm

Pakinhoud: 3,58 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors Visgraat 6850 Plak

Ben jij op zoek naar een vloer met de warme uitstraling van een houten visgraatvloer, maar dan zonder het intensieve onderhoud en de hoge kosten? Dan is de Vivafloors 6850 visgraat misschien wel de perfecte vloer voor jou. Deze vloer heeft namelijk niet alleen de natuurlijke uitstraling van hout, maar is ook nog eens gemaakt van duurzaam PVC.

Een van de grote voordelen van PVC vloeren is dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De Vivafloors 6850 visgraat is dan ook een zeer geschikte keuze voor mensen die weinig tijd of zin hebben om hun vloer intensief te onderhouden. Bovendien is deze vloer waterbestendig en daardoor zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Het dagelijkse onderhoud van de Vivafloors 6850 visgraat vloer is zeer eenvoudig. Stofzuigen of vegen met een zachte bezem is voldoende om de vloer vrij te houden van stof en vuil. Voor het verwijderen van vlekken en hardnekkig vuil kan de vloer worden gereinigd met een vochtige dweil en een mild schoonmaakmiddel. Let op dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag van de vloer kunnen beschadigen.

Dankzij het plak leg systeem van de Vivafloors 6850 visgraat vloer, zijn er geen naden of kieren tussen de vloerdelen. Hierdoor kan er geen vuil of vocht tussen de vloerdelen terechtkomen, waardoor deze vloer zeer hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden.

Voordeel Vivafloors Visgraat 6850 Plak

Een ander groot voordeel van de Vivafloors 6850 visgraat is dat hij eenvoudig te installeren is dankzij het plak leg systeem. Hierbij wordt de vloer direct op de ondervloer verlijmd, waardoor er geen extra ondervloer nodig is. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt ook voor een stabiele en geluiddempende ondergrond.

De Vivafloors 6850 visgraat heeft een afmeting van 15,24 x 60,96 x 0,25 cm per strook. Hierdoor is de vloer goed te combineren met andere vloeren van Vivafloors, bijvoorbeeld in een bijpassende kleur of patroon. Zo creëer je een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Kortom, met de Vivafloors 6850 visgraat kies je voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke en eenvoudig te installeren PVC vloer met de natuurlijke uitstraling van een houten visgraatvloer. Bekijk snel ons aanbod van Vivafloors PVC vloeren en kies de vloer die bij jou past.

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.