Vivafloors Visgraat 7810 Plak
Vivafloors

Vivafloors Visgraat 7810 Plak

39,35

per m²

De Vivafloors Visgraat 7810 Plak is een natuurlijke eikenhouten vloer. Klassiek en sfeervol!

De 8100-serie is een eikenhouten serie in 2 verschillende kleuren. Het zijn wat lichtere kleuren die geschikt zijn voor de klassieke stijl. Je voelt precies wat je ziet, de planken in deze serie zijn namelijk register embossed.

Product: Vivafloors Visgraat 7810 Plak

Kleur: Wood Touch

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 12,19 x 60,96 x 2,5 cm

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 2,67 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors Visgraat 7810 Plak

Vivafloors Visgraat 7810 Plak is een revolutionaire PVC vloer die gezelligheid en warmte toevoegt aan elke ruimte. Deze plakvloer bestaat uit een onderlaag van kwaliteitsvol vinyl met daarop zorgvuldig verwerkte visgraatmotieven, wat resulteert in een authentieke look. Het product is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor het erg geschikt is voor intensief gebruik in zowel privé- als bedrijfsomgevingen. Vivafloors Visgraat 7810 Plak is eenvoudig te installeren door het gebruik van plakmiddel en vervolgens bijna onzichtbaar af te werken met de Vivafloors-randen en plinten die speciaal hiervoor zijn ontworpen.

Voordelen Vivafloors Visgraat 7810 Plak

Het grote voordeel van Vivafloors Visgraat 7810 Plak is dat het een uitstekende warmte-isolator is. Dankzij de meerdere lagen vinyl kunnen temperaturen gemakkelijk in de ruimte worden bewaard. Bovendien is het product gemaakt van waterafstotende materialen, waardoor er geen risico op schimmelvorming of vochtophoping bestaat. Vivafloors Visgraat 7810 Plak is ook erg makkelijk te onderhouden: eenvoudig schoonmaken met lauw water en een zachte doek zorgt voor een jarenlang stralende look!

In de collectie van Vivafloors vind je verschillende varianten van de Visgraat 6850 Plak, elk met hun eigen kleur, motief en glans. Er is een vloer die bij elke stijl, smaak en interieur past. Of je nu gaat voor een klassieke look met het rustige Grijs Eiken of juist modern met de geborstelde Licht Eiken variant; Vivafloors Visgraat 7810 Plak maakt het mogelijk!

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame én stijlvolle PVC-vloer voor binnenshuis dan is Vivafloors Visgraat 7810 Plak precies wat je zoekt. Met een breed scala aan kleuren, motieven en afwerkingen is er altijd wel een variant die bij jouw interieur past. Of het nu gaat om een plakvloer of visgraat PVC vloer; Vivafloors Visgraat 7810 Plak maakt je interieur gezellig en warm!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.