Vivafloors Visgraat 6840 Plak
Vivafloors

Vivafloors Visgraat 6840 Plak

39,35

per m²

De Vivafloors Visgraat 6840 Plak is een beige/ grijze eikenhouten vloer. Rustig en landelijk!

De 6800-serie is één van de meest populaire vloeren. Hij staat bekend om zijn natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het zijn vloeren van eikenhout en passen perfect bij de landelijke stijl!

Product: Vivafloors Visgraat 6840 Plak

Kleur: Bruin

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 15,24 x 60,96 x 0,25 cm

Pakinhoud: 3,35 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

 

Vivafloors Visgraat 6840 plak

Vivafloors Visgraat 6840 is een PVC vloer die perfect past in elke ruimte. Met deze visgraatvloer creëer je warmte en sfeer in huis, of het nu gaat om een klassiek interieur of een modern interieur. De visgraat PVC vloer van Vivafloors is eenvoudig te leggen en kan in elke ruimte toegepast worden, waaronder slaapkamers, keukens, woonkamers en zelfs badkamers.

De Visgraat 6840 Plak heeft een hoogwaardige kwaliteit met een comfortabele loopgeluidsisolatie die ervoor zorgt dat je geen last hebt van geluidsoverlast binnenshuis. Bovendien is deze PVC vloer bestand tegen water en vuil, waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsen met veel verkeer.

Met de Vivafloors Visgraat 6840 Plak geniet je van een prachtig visgraatpatroon in verschillende kleuren en afmetingen die perfect aansluit bij jouw stijl of huisstijl. Of je nu kiest voor warme kleuren zoals bruin- en creme tinten of liever frisse, lichtere nuances; er is altijd iets dat past in jouw interieur. De platen zijn gemaakt van 100% PVC en zijn voorzien van een kras- bestendige toplaag.

Onderhoud Vivafloors Visgraat 6840 plak

De Visgraat 6840 Plak is eenvoudig te onderhouden. Wanneer de vloer stofvrij gehouden wordt, blijft hij jarenlang mooi. Daarnaast heeft Vivafloors een uitgebreide garantie die je meer zekerheid biedt over de kwaliteit en duurzaamheid van deze visgraat PVC vloer.

Kortom, met de Vivafloors Visgraat 6840 Plak geniet je van een hoogwaardige kwaliteit PVC vloer met perfecte loopgeluidsisolatie in verschillende kleuren en afmetingen. Deze visgraatvloer is stof- en waterbestendig, waardoor deze uitermate geschikt is voor elke ruimte in huis. Bovendien is hij heel eenvoudig te onderhouden en heb je er jarenlang plezier van!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.