Vtwonen
Zoeken
Type
Type
Soort
Soort
Kleur
Kleur
Merken
Merken
Prijs
Prijs - slider
4060
Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

Vtwonen PVC vloer

Ben je aan een nieuwe vloer toe, voor in je woonkamer, slaapkamer of keuken? Dan ben je bij Per-m2.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod PVC vloeren van diverse hoogstaande merken, waaronder Vtwonen. Dit merk heeft een eigen PVC collectie met prachtige dessins. Van visgraat tot betonlook, voor in iedere ruimte.

Een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee en zorgt daarbij voor een hoog wooncomfort. Een Vtwonen PVC vloer is een stille vloer met weinig loopgeluiden, daarbij zijn deze vloeren geschikt voor vloerverwarming, dit zorgt ervoor dat je in de winter heerlijk warme voeten hebt. Daarnaast kunnen PVC stroken en tegels van Vtwonen in verschillende ruimtes worden gelegd, zoals de woonkamer, keuken, maar ook in vochtige ruimtes als de badkamer. Een PVC vloer van Vtwonen is slijtvast, dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van een prachtige vloer met het juiste comfort.

Uitgebreid assortiment PVC van Vtwonen

Met de collectie van Vtwonen kan je alle kanten op. Of je nou een houtlook vloer wil, een vloer wat niet te onderscheiden is van een stenen vloer of een vloer met betonlook. Met het PVC van Vtwonen kan je geen verschil zien met een echte houten of stenen vloer, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waarbij je alle gemakken van een PVC vloer behoudt. Bij Per-m2.nl hebben we voor iedere ruimte een PVC vloer van Vtwonen. Je kan kiezen voor tegels die je eenvoudig zelf kan leggen. Ook hebben we diverse soorten PVC stroken, die ook als visgraat vloer of hongaarse vloer gelegd kunnen worden. Wil je helemaal iets bijzonders hebben, kies dan voor de Vtwonen Royal PVC tegels. Dit zijn tegels met een houtlook waarin een prachtig patroon zit verwerkt.

PVC vloeren van diverse topmerken met een snelle levering

Doordat de Vtwonen PVC vloeren collectie bestaat uit realistische patronen is de uitstraling zo realistisch, dat het lijkt of je een echte houten of stenen vloer in je woonkamer hebt liggen. Gebruik het handige filter op deze pagina om zo nog sneller de vloer te vinden die jij zoekt. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kan ook heel eenvoudig een gratis staal aanvragen, zo kan je de PVC vloeren thuis rustig bekijken en vergelijken, om zo uiteindelijk de juiste keuze te maken. Neem ook een kijkje bij onze andere merken en bestel snel een hoogwaardige kwaliteit PVC vloer tegen de beste prijzen. Dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij jou wordt geleverd, zodat je binnen no-time een prachtige nieuwe PVC vloer hebt liggen.

Zoeken
Type
Soort
Kleur
Merken
Prijs - slider
4060