Vivafloors Plak Eiken 7810
Vivafloors

Vivafloors Plak Eiken 7810

39,35

per m²

De 7800-serie bestaat uit zes prachtige eikenhouten vloeren. De combinatie van lichte en donkere planken geeft een subtiel contrast, iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft. Het zijn rustige vloeren, perfect voor in jouw moderne interieur! Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant. Vivafloors Plak Eiken 7810

Product: Vivafloors Plak Eiken 7810

Kleur: Eiken 7810

Leg systeem: Plak

Afmeting plank lxbxh: 152,4 x 22,9 x 0,25 cm

Aantal panelen stuks per pak: –

Aantal zijden v groef: 4

Pakinhoud: 3,83 m2

Totaaldikte: 2,5 mm

Garantie woongebruik jaren: 25

Geschikt voor vloerverwarming: ja

Vivafloors Plak Eiken 7810

Vivafloors Plak Eiken 7810 is een unieke PVC vloer die perfect is om te plakken op elk oppervlak. Deze kwaliteit als geen andere vloer geeft je woning of kantoorruimte een chique, robuuste uitstraling. Bovendien is de PVC vloer van Vivafloors duurzaam en makkelijk in onderhoud.

De Vivafloors Plak Eiken 7810 combineert de warme en elegante look van echte houtmotieven met het comfort en gemak van PVC. De realistische diepte en het warme kleurenpalet van deze prachtige vloer geven je woning een stijlvolle look, terwijl ze ook onderhoudsvriendelijk is.

Geweldig interieur met Vivafloors Plak Eiken 7810

De Plak Eiken 7810 zorgt voor meer visuele rust in je interieur. Bovendien is het plaatsen ervan ook nog eens heel makkelijk; de planken zijn verkrijgbaar met plak maar ook met click-installatie waardoor je de vloer eenvoudig en snel kunt plaatsen. Daarnaast is de Vivafloors Plak Eiken 7810 ook nog eens bestand tegen slijtage, water en schoonmaakmiddelen waardoor hij perfect geschikt is voor intensief gebruik.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC vloer dan is Vivafloors Plak Eiken 7810 precies wat je zoekt. Of je nu zoekt naar een chique look in je woonkamer of een robuuste uitstraling in je kantoor, met de Vivafloors Plak Eiken 7810 zit je altijd goed.

Vivafloors is trots op hun PVC vloeren en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Met expertadvies, trouwe service en prachtige afwerking kun je erop vertrouwen dat je met Vivafloors alleen maar het beste resultaat krijgt. Neem dus vandaag nog contact op om te ontdekken wat Vivafloors Plak Eiken 7810 voor jouw woning of kantoorruimte kan betekenen. Je zult niet teleurgesteld worden!

Gratis stalen aanvragen
We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.